Thursday, September 18, 2014

Selfie

 semua gambar-gambar selfie ni teacher siti (pengasuh amar) kat school yang send to mak..melalui wass up...
 so semua gambar-gambar manja gitewwww dia ni...sengeh-sengeh..
 gambar ni gambar dah lama...amar dah setahun..dan time tu rambut baru potong pendek...abaikan almari budak-budak kat taska dibelakang tu yer...
 tu dia..teacher siti..pengasuh amar dari baby till now..berhenti keje jap dan continue working kat taska tu semula...rindu kat anak-anak..lovely feeling
 ini gambar the latest k...1 tahun 3 bulan...dia suh teacher siti amik gambo dia...bila teacher siti cerita kat mak terkekeh mak gelak...amboi3x...
 ini pun gambar the latest...geram mama tengok kamu sengeh cenggini..kalau kat mama ni pasti kena gigit dagu...mama geram kalau angah sengeh2 camni....galokkkkkkkkkk kata orang pahang
semoga membesar dengan sihat ye amar...mama sayang anak-anak mama...

THANKS ALLAH GIVE ME A SUPERHERO IN MY LIFE

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...