Wednesday, January 9, 2013

Check Up

hehehehehehe...10.1.2013 today, adalah hari check up perut aku ni di Klinik Desa Sungai Isap...today gak nurse yang selalu check up aku ni lambat hadir keja atas urusan peribadi yang tidak dapat dielakkan...well, aku di check up oleh nurse lain tp uper2nya dekat dengan umah aku tp lorong lain...aku lorong 28, dan nurse tu lorong 29...sesampai jerk aku kat Klinik Sungai Isap tu aku adalah orang yang no.2 untuk mendapat servis rawatan check up ni...alhamdulillah Allah SWT permudahkan segala urusan...amin...

cam biasa la sampai jerk kena amik air kencing...pastu kena timbang berat....subhanaallah berat badan mak naik 2kg....wawawawawawawawa (terus mak dapat information, mak kena minum air gula nanti....huhuhuhuhuhuhuhuhu)...hebatkan???

pastu mak kena baring atas katil untuk check up sound jantung baby...hehehehehehehhe...tersenyum aku dibuatnya...mendengar degupan jantung yang kencang....sound mcm orang bertukang....alhamdulillah bip jantung baikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk...semoga bb sihat, sempurna sifat, cergas dan cerdas...aku dah lega....amin....malam ni...mak nak scan bb kat private klinik annisa...waaaaaaaaaaaa teruja nak bawak Adib sama-sama tgk adik dia....tak kisah apa jantina...mak benar2 redha dengan ketentuan Allah SWT....semoga anak sihat, sempurna sifat dan cergas.....aminnnnnnnnnnnn

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...